Vätskan som silas bort är jättebra att använda som degvätska, så jag bakade lantbröd till min färskost.
lördag 22 maj 2010
färskost med vitlök
in the making:
Jag har gjort färsost, här silas yoghurt. Sen kryddade jag och rullade den i vitlök som jag har odlat på balkongen. (Hur husmorigt är inte det?) 
Vätskan som silas bort är jättebra att använda som degvätska, så jag bakade lantbröd till min färskost.
mums. Just nu njuter jag av lite ensamtid då Mike och Tristan är i Borås. Snart ska jag iväg till jobbet och huvudvärken efter gårdagens after-work har börjat ge med sej. Underbart!
Vätskan som silas bort är jättebra att använda som degvätska, så jag bakade lantbröd till min färskost.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar