söndag 27 februari 2011

danmarks-resan o lite till

Nu har jag tänkt att jag ska skriva om danmarksresan i över en vecka.. Men nu blir det iaf av. Vi hade packat och allt var klart MEN så började Mike kräkas på natten. Jag hade inte alls nån lust att åka utan honom (speciellt eftersom han hade bokat biljetterna och fixat medans jag inte visste nånting.) Men så sa han att "du får ju åka för Tristans skull". Lätt att argumentera emot det liksom..? Så vi for och det var trevligt värre. Extremt barnvänlig båtresa med Nickenyfiken, lekrum och barnkabaré. Var väll typ två som inte hade fattat det utan stapplade runt i sina tubtoppar och drack sprit, haha så jäkla malplacerade, 9 på morgonen dessutom. Hur som helst så var hotellet också jättekul med sitt vattenland och mega frukostbuffé.
Tristan mitt i "ovädret" Men vad gööör vattnet? var han kommentar till vågmaskinen och lamporna..

Åker kana, det gick faktiskt ännu långsammare än det ser ut som på bilden, men det var tydligen kul endå (inte för alla större barn som stod i kö dock)


Nu har mamma varit här en vecka och pappa i två dagar, vi har äntligen fått fason på Trisses rum. Det är så fiiint så jag måste visa en liten bit av det:
Sist men inte minst har vi bakat semlor. Glöm inte fettis-dagen på tisdag!

2 kommentarer:

  1. Va tråkigt att mike blev sjuk, men tycker ändå att du var duktig som åkte ändå!

    Triss har ju fått ett jätte fint rum! Ett rum för en stor pojke :)
    Hälsa till dina killar från mig!
    Stora kramar

    SvaraRadera
  2. Åh, vi har tänkt jättelänge att åka till vattenparadiset, men som med allt annat så stannar det bara vid tanke eftersom att tid är en bristvara.. Imponerad över att Tristan vågar åka rutchkanan :) Stora killen!

    P.s. Jättekul att komma hem till ett vadderat kuvert. Hade helt glömt av det. Tack!
    Kramis på er alla

    SvaraRadera